Menu
Declaration and Allergy Information
Origin Declaration: Pork – CH • Chicken – (CH / Brazil for group meals) • Beef – CH • Veal – CH • Pike-Perch – EU • Salmon – Alaska • Shrimps – (THAILAND / VIETNAM) • Duck – (CHINA / THAILAND)
PLEASURE – CONSCIENCE – ENVIRONMENT
Information for Individuals with Allergies and Food Intolerances: An intolerance to certain foods that occurs without the involvement of the immune system is referred to as a "food intolerance." Approximately 15% of the population in German-speaking regions suffers from lactose intolerance. If you are part of this group, please feel free to ask our staff for information about ingredients in our dishes that may trigger allergies or intolerances – they will be happy to assist you.
Alle unsere Preise sind in CHF inkl. MwSt.
Classic
Salads
101. Mixed Salad with House Dressing
Salade Mixte avec Vinaigrette Maison
11.50
102. Green Salad with House Dressing
Salade verte avec vinaigrette Maison
11.50
Soups
103. Tomato Cream Soup
Soupe à la crème de tomate
10.00
Starters
104. Lindenhof Lolipops
Crispy Lolipops Stuffed with Sweet potatoes, red onions and mint served with Pomogranate mayonnaise
Lolipops croustillantes farcies de patates douces, oignons rouges et menthe servies avec mayonnaise à la grenade
16.50
105. Beef Tartar
Tartare de boeuf
22.00/34.00
Starter or Maincourse
Entrée ou Plat

Fondue
107. Cheese Fondue from Brienz with Fondue bread Homemade Brine Vegetables
Fondue au fromage de Brienz avec pain à fondue Légumes maison en saumure
29.50

From the Grill Pan
110. House marinated Ribeye steak (200gr.) with Herb butter, Fried Country Potatoes and Vegetables
Entrecôte au Beurre aux Herbes, Pommes de Terre Poêlées et Légumes
111. Swiss WAGYU Ribeye steak (180gr.) with Herb butter, Fried Country Potatoes and Vegetables
Entrecôte au Beurre aux Herbes, Pommes de Terre Poêlées et Légumes
112. Pork schnitzel served with Country cut wedges and Seasonal Vegetables
Escalope de porc servie avec quartiers de pays et légumes de saison
49.50
98.50
29.50
113. Auburgine pistachio
Grilled aubergine marinated with homemade spice paste reduced with coconut milk and roasted pistachio served with Saffron rice and cherry tomatoes
Aubergine grillée marinée à la pâte d’ épices maison réduite au lait de coco et pistache rôtie servie avec riz au safran et tomates cerises
27.00
Classic
114. Veal Zürcher Geschnetzelts serverd with Buttered Rösti and Seasonal Vegetables
Zürcher Geschnetzeltes servi avec Rösti au beurre et légumes de saison
41.50
Meat
115. Crispy fried Zander Fish with tartar Sauce and Homemade Cabbage Salad
Poisson Sandre Frit Croustillant avec Sauce Tartare et Salade de Chou Maison
27.50

116. Kokos Salmon Coco Salmon
Grilled salmon fillet marinated with homemade spice paste reduced with coconut milk, served with mustard rice and vinegar vegetables
Filet de saumon grillé mariné à la pâte d’épices maison réduite au lait de coco, servi avec riz à la moutarde et légumes vinaigrés
36.50
Burger
117. Beef Burger with Rösti and Homemade Cabbage Salad
Burger de Boeuf avec Rösti et Salade de Chou Maison
29.50

118. Vegan Burger with Rösti and Homemade Cabbage Salad
Burger Vegan avec Rösti et Salade de Chou Maison
119. WAGYU Beef Burger with Homemade Cabbage Salad
Burger de boeuf WAGYU avec salade de chou maison
29.50
43.50
Pasta & Lasagne
120. Cannelloni with Cream cheese and Spinach
Cannelloni au fromage à la crème et aux épinards
121. Lasagne with Bolognese sauce
Lasagnes à la bolognaise
122. Lasagne Vegan
23.00
26.50
29.50
Indisch
123. Butter Chicken with Rice or Naan
The buttery tomato sauce, the tender chicken with the intense spices of Indian cuisine
La sauce tomate au beurre, le poulet tendre aux épices intenses de la cuisine indienne
36.50

124. Paneer Makhani with Rice
Cottage cheese with the buttery tomato sauce, with the intense spices of Indian cuisine Fromage cottage avec sauce tomate au beurre, avec les épices intenses de la cuisine indienne
130. Extra Naan Brot
31.50
5.90
ASIANESS
Salads
1. Vietnamese Salad
Salade Vietnamienne
13.50
Soups
11. Hot & Sour Soup
Soupe aigre-piquante
12. Wonton Soup
Soupe wonton
13. Tom Yum Soup with Shrimps
Soupe Tom Yum aux Crevettes
14. Tom Kha Kai Soup with Chicken
Soupe Tom Kha Kai au Poulet
11.00
12.00
13.50
13.50
Starters
21. Springrolls with Vegetables
Rouleaux de printemps aux légumes
22. Springrolls with Chicken
Rouleaux de printemps au poulet
10.50
12.50

23. Fried Shrimps
Crevettes Frites
14.50
HAUPTGANG
Beef
31. Beef with Vegetables Szechuan Style
Boeuf aux Légumes à la Sichuanaise
32. Beef with Pak choi
Boeuf au Pak choi
33. Beef with Vegetables and Cashewnuts
Boeuf aux Légumes et Noix de Cajou
34. Beef with Celery
Boeuf au Céleri
35. Beef with Mango Sauce
Boeuf sauce à la mangue
36. Crispy Beef Stripes with Spicy sweet-sour Sauce
Lanieres de boeuf croustillantes avec sauce aigre-douce epicee
34.50
34.50
34.50
34.50
35.50
37.50
Chicken
41. Chicken with Vegetables Chopsuey Style
Poulet aux Legumes Style Chopsuey
42. Chicken with Thai Green Curry Sauce
Poulet sauce curry ‚Vert thai
44. Chicken with Sweet Sour Sauce
Poulet à la Sauce Aigre Douce
31.50
31.50
32.50
Shrimps
51. Shrimps with Thai Red Curry Sauce
Crevettes au Curry Rouge Thai
52. Fried Shrimps with Salt and Pepper
Crevettes sautées au sel et poivre
53. Shrimps with Garlic and Pepper
Crevettes à l’ail et au poivre
34.50
37.50
34.50
Ente / Duck / Canard
61. Crispy Fried Duck with Marinate Sauce and Fresh Herbs
Canard Frit Croustillant avec Sauce Marine et Herbes Fraiches
39.50
